2011. december 29., csütörtök

Domnica Radulescu - A trieszti gyors könyv - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

 
Domnica Radulescu  - A trieszti gyors könyv (Új! )
 
Kiadó:
Athenaeum Kiadó
Szerző:
Domnica Radulescu
Eredeti cím:
Train to Trieste
Kiadás éve:
2009
Oldalszám:
336
Kötés:
Puhatábla
Méret:
125x195
Súly:
355g
Kiadvány nyelve:
Magyar
Kiadvány eredeti nyelve:
Angol
Fordító:
Mallász Rita
 
Tartalom: Botorkálok felfelé az úton. Kavics megy a szandálomba. Kék ruhám, amit anyám varrt ócska függönyanyagból, mostanra már csatakos a sártól, és minduntalan beleakad az útszéli bokrokba, amik az ösvényke következő kanyarulatát rejtik a szemünk elől. Vörös vagyok és izzadt, és Mihai a kezemnél fogva húz felfelé, egyre csak felfele. Málnabokrot fedezünk fel, Mihai lehajol málnát szedni. A piros szemeket egyenként a számba adogatja. Egyszerre érzem a fanyar gyümölcsöt és a Mihai kezére tapadt cigarettahamu kesernyés ízét. Tudom, hogy a számat még pirosabbra festette a málna, és tudom, hogy Mihai meg akarja csókolni ezt a piros szájat. Dörög az ég. Az eső olyan erővel zendít rá, hogy úgy tűnik, mintha ég és föld egyszerre okádná a vizet. Mihai gyorsan egy másik ösvényre kanyarodik, majd hirtelen esőházban találjuk magunkat. Bőrig áztunk. Kék ruhám a testemhez tapad. Látom, amint átüt rajta a mellbimbóm. Ez az ázott, áttetsző ruha testem minden porcikáját látni engedi. Mihai nejlonzacskót húz elő hegymászónadrágja zsebéből, a zacskóból pedig vastag fehér rongyot vesz ki. Mihai rám kacsint. - A hegyekben bármi megtörténhet -mondja.
Eladó a képen látható teljesen új könyv.
 
A vevő 2 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, és 5 napon belül rendezze a vételárat, ha ez nem történik meg, úgy a terméket ismét meghirdetem negatív értékelés mellett.   Kérem ezeket a feltételeket figyelembe venni és elfogadni. Kérésre hamarabb is lezárom az aukciót.
Postázom is de természetesen személyes átvétel is lehetséges kizárólag Gyálon.
Köszönöm, hogy benéztél és kérlek, ha van időd és kedved nézd meg a többi termékeimet is (folyamatosan töltök fel új dolgokat) amelyek itt tekinthetőek meg: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=kissreni12
Kérdésre szívesen válaszolok.
Kérlek, csak akkor licitálj, ha komolyan gondolod a vásárlást!
További információkért tekintse meg az i+ oldalamat.



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-05 21:29
. Domnica Radulescu - A trieszti gyors könyv - Jelenlegi ára: 2 500 Ft